Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Merkeziyetsiz Borsanın Token’ı Yaklaşan Haber Akışı ile Yükselişte!

Arbitrum tabanlı merkeziyetsiz borsa (DEX) Vela Exchange’in yerel token’ı DXP, beta sürümünün yayınlanmasına bir hafta kala yükselişe geçti.

Arbitrum tabanlı DEX Vela Exchange’in yerel token’ı DXP, projenin merakla beklenen beta sürümünü önümüzdeki hafta yayınlamaya hazırlanırken güçlü bir ralli başlattı. Projenin web sitesinde yapılan açıklamaya göre platformun beta sürümü 31 Ocak‘ta erken erişime sahip kayıtlı kullanıcılar için açılacak ve 7 Şubat‘tan itibaren daha geniş bir kitleye sunulacak. Bununla birlikte geçen hafta başka bir Arbitrum DEX’i olan Camelot bir yardımcı program adı altında VELA token‘ı listeledi. Ethereum (ETH) ve Arbitrum ağındaki DXP sahipleri, bir köprü kullanarak herhangi bir ücret ödemeden tokenlarını Arbitrum’daki VELA ile bire bir takas edebilecekler. Ayrıca DXP veya VELA stake eden kullanıcılar, platformda elde edilen işlem ücretlerinden pay alabilecekler.

Arbitrum ağındaki bu yeni DEX, kullanıcılara düşük işlem ücretleriyle spot, vadeli ve OTC işlem imkanı sunuyor. Öte yandan Arbitrum ağında GMX gibi güçlü bir rakip karşısında piyasada yer edinmeye çalışacaklarını da hatırlatmak gerekiyor.

CoinGecko verilerine göre son bir hafta içerisinde %170 değer kazanan DXP bu zaman diliminde 1 dolardan 2,70 dolara kadar yükselirken haberin kaleme alındığı esnada 2,55 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!