Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Bitcoin Fenomeninden Shiba Inu Paylaşımı

Ünlü Bitcoin (BTC) fenomeni Davinci Jeremie, mevcut piyasa ortamında Shiba Inu (SHIB) yatırımı yapmayı tercih edeceğini ima etti.

Bitcoin’in erken yatırımcılarından ve ünlü fenomen Davinci Jeremie 26 Ocak tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, bir başka yatırımcının kullanıcılara sorduğu “Hangi altcoin’i almak için Tether (USDT) harcardınız?” sorusunu alıntılayarak SHIB almayı tercih edeceğini dile getirdi.

Jeremie’nin bu paylaşımı, SHIB’de yeni bir fırsat yakaladığını düşünüyor gibi görünüyor. Sosyal medyada birçok kullanıcı Jeremie’nin paylaşımına destek mesajları yağdırırken bazı kullanıcılar tek özelliğinin çok ucuz fiyattan Bitcoin ve Ethereum aldığını yüksek başarısının şanstan ibaret olduğunu öne sürdü.

Evini ve varlıklarının çoğunu Bitcoin almak için kullanan Jeremie, daha öncelerde portföyünü Bitcoin ve Ethereum (ETH) ağırlıklı oluşturmuştu. Yatırımcı, yakın geçmişte portföyüne Dogecoin (DOGE) ve SHIB eklediğini paylaşmıştı. Kısa bir süre sonra portföyündeki DOGE ve SHIB rezervlerinin neredeyse tamamını tasfiye ettiğini belirten Jeremie, daha sonra bir paylaşım daha yaparak “şakaydı” ifadelerine yer vermişti. O dönem birçok Twitter kullanıcısı bu paylaşıma ağır eleştirilerde bulunmuştu.

.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!