Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mesajlaşma Devi Kik’in Tokeni Kin’e İlgi Giderek Artıyor

Mesajlaşma devi Kik, geçtiğimiz yılın sonunda kendi kripto parasını çıkarmıştı ve şu an için şirket için işlerin iyi gittiğini söylemek mümkün. Sayıları giderek artan fazla sayıda firma, Kik’in Kin adı verilen kripto parasını kullanarak, paraya farklı bir kullanım alanı katıyor.

Geçtiğimiz yıl 100 milyon dolarlık ICO’sunu başarı ile tamamlayan firmanın ortaya çıkardığı Kin Tokeni, uygulama içinde kullanıcıların çeşitli anket ve video izlemek için basit görevleri tamamlasının ardından onlara ödül vermesi ile biliniyor.

Aralarında Red Bull ve Swarovski gibi dev firmaların bulunduğu şirketler, Kin tokenini denemeye devam ederken, yine birçok firma da son dönemde çeşitli anket ve görevler tamamlanması karşılığında Kin tokeni kazanılacak işlemleri, gündemine almış durumda.

Kin’in özel android uygulaması Kinit aracılığı ile bunların yapılacağı ifade edilirken, Stellar ağı üzerinde yerleşen tokenin kullanım değerinin bu olaylar sonucunda giderek artması bekleniyor. Özellikle de çeşitli uygulamaların 30 saniyelik kısa videolarını izlemeleri sonucu insanlara gerçek bir değeri olan tokenin verilecek olması, Kin’in bu oluşan sektörde liderliği ele alması sonucunu da beraberinde getirebilir.

Otoriteler, Kin’in bu tarz işler için referans bir kripto para olması durumunda hem kullanıcı sayısının hem de etkileşiminin artacağını ve bu sayede işlerin şirket açısından daha iyi gideceğini ifade ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment