Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mesajlaşma Devi LINE Kripto Para Ekosistemi ile İlgili Büyük Planlarını Açıkladı

Japonya’nın en büyük mesajlaşma uygulaması LINE, bu yılın sonlarına doğru hayata getireceği token tabanlı yeni sistemiyle ilgili planlarını duyurdu.

Aylık 164 milyondan fazla kullanıcıya hizmet sunan LINE, oluşturacağı yeni projeyle birlikte  devasa kullanıcı kitlesinden yararlanmayı planlıyor.

Projesini henüz yeni açılmış bir kripto para borsasıyla ve 10 milyon dolarlık bir girişim fonuyla destekleyen LINE,temel olarak merkeziyetsiz uygulamalara (dApp) odaklanıyor olacak.

LINE’ın oluşturmak istediği Token Ekosistemine yönelik plan, bir bütün olarak, blockchain teknolojisini günlük kullanım için uygun hale getirmeye yönelik 2018 yılı kurumsal düzey çalışmalarını temsil etmekte.

LINE ürettiği LINK token’inin, restoran ödemelerinden tutun da, çevrimiçi içerik sunmakla ilgili diğer hizmetlere kadar bir çok tüketici odaklı uygulama için kullanılacağını umuyor.

LINE yetkilileri, geçtiğimiz günlerde çok fazla ünlü ismin katılım gösterdiği Consensus: Singapur etkinliğinde yaptığı açıklamalarda, hedeflerinin tokeni ve tokene eşlik eden uygulamaları, firmanın milyonlarca kullanıcısının kripto piyasalarına geçiş yapabileceği şekilde kolay kullanım içerecek şekilde piyasaya sürmek olduğunu vurguladı.

Yetkililerin aklından geçen yöntem ise, LINK tokenlerini bir tür satış yoluyla dağıtmak yerine, direkt olarak merkeziyetsiz uygulamaların kullanımı yoluyla ödül şeklinde vermekten ibaret. Geliştiriciler de bu sayede kendi uygulamalarını geliştirebilmek için firmanın blockchain ağını kullanabilecekler ve iki taraf  da kazanmış olacak.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment