Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Japon Devi LINE LINK Token Dağıtıyor

Japonya merkezli ünlü mesajlaşma uygulaması LINE kullanıcılarını, LINK token ile ödüllendirecek. Yayınlanan haberlere göre, şartları yerine getiren 10 bin kullanıcı ödül ile buluşacak.

Önde gelen Japon mesajlaşma uygulaması LINE, piyasaya sürdüğü diğer uygulamalarda da hesap açan kullanıcılarına LINK token dağıtacağını açıkladı. Hesaplarını dijital ödeme platformu LINE Pay, kişisel yatırımlar için kullanılabilen LINE Securities ve kredi değerlendirmesi yapan LINE Score platformlarına bağlayan 10 bin kişi, LINK kazanma hakkına sahip olacak.

Coindesk Japan tarafından bildirildiği üzere, LINE tarafından düzenlenen bu ödül ve pazarlama programını 18 Eylül’de başladı. Kullanıcılara, LINE Pay mensuplarına verilen LINK kredi kartı aracılığı ile LINK coin verilecek. LINE Securities kullanıcıları ise, uygulama üzerinde bir hesap açıp anketi doldurduktan sonra yine LINK token kazanacaklar.

İnsanların Kripto Para Dünyasına Katılımı Desteklenmiş Olacak

Japonya‘nın mesajlaşma devi LINE tarafından yapılan açıklamaya göre, LINK kazanan kullanıcılar ödüllerini nakde çevirebilecekler. Bunun için kullanıcıların yine LINE tarafından piyasaya sürülen, kripto para platformu Bitmax’ta hesap açması gerekiyor. Bitmax sayesinde kullanıcılar, paralarını kolayca nakde çevirebilecek ya da LINK ile platformda işlem yapabilecekler.

LINE, bu ödül programı ile daha fazla insanı kripto paralarla buluşturmayı ve kripto para piyasasında işlem yapmaya teşvik etmeyi planlıyor. LINE aynı zamanda başlattığı ödül programı yardımı ile sürdürdüğü blockchain girişimlerini desteklemeyi de hedefliyor. LINE kendi patantli blockchain ağı üzerinde merkeziyetsiz uygulamalar (dApps) geliştirmek için çalışmalara 2018 yılında başladı. Geçtiğimiz ağustos ayında da dijital cüzdan ve merkeziyetsiz uygulama geliştiricileri için bir geliştirme platformunu piyasaya sürdü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment