Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meta, Instagram’da NFT’leri 100’den Fazla Ülkeye Taşıyor: FLOW Kısa Sürede Yüzde 40 Yükseliş Yaşadı

Dünyanın en ünlü sosyal medya şirketlerini bünyesinde barındıran Meta, Instagram’da NFT’leri kullanmaya başlayacağını duyurdu.

Meta, 4 Ağustos tarihinde Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, içerik üreticilerin ve işletmelerin NFT‘lerini Instagram üzerinden sergilemesine izin vereceğini söyledi. Meta ayrıca, 100’den fazla ülkede başlatılacak olan bu gelişmenin, Coinbase Wallet, Dapper ve Flow Blockchain entegrasyonu ile gerçekleştirileceğini açıkladı.

Yaklaşık 1 ay önce açıklamalarda bulunan bir Meta yetkilisi, şirketin Ethereum, Polygon, Solana ve Flow ağındaki NFT’leri test ettiğini söylemişti. Son yapılan açıklamayla birlikte Meta’nın, Flow ağındaki NFT’leri tercih ettiği görünüyor. Bazı ülkelerde Instagram üzerinde NFT desteği sunduğu bilinen Meta’nın bugün yaptığı açıklamayla birlikte 100’den fazla ülkede bu özelliği kullanıma sunacağı belirtildi.

Sadece NFT’lerle değil Metaverse ile de oldukça fazla çalışma yürüten şirketin, geçtiğimiz hafta Oasis Lab (ROSE) ile ortaklık kurduğu açıklanmıştı.

Açıklama esnasında 1,85 dolarlardan işlem gören FLOW, ani bir yükselişle 2,64 dolarlara kadar yükseliş yaşadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!