Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

MetaMask 6 Ülkede Kripto Paralar İçin Yeni Ortaklıklar Kurdu!

Web3 cüzdanı MetaMask, altı farklı ülkede yerel iş birlikleri yaparak müşterilerine sunduğu hizmeti genişlettiğini açıkladı.

MetaMask tarafından 8 Aralık günü yapılan sosyal medya paylaşımında, 6 farklı ülkede yapılan iş birliklerine ve kullanıcı tabanlı geliştirmelere yer verildi.

Gönderide global çaplı kripto para yatırımcılarının işlemlerini kolaylaştırmak için çalıştıklarını belirten dev şirket, Vietnam, Filipinler, Endonezya, Tayland, Mısır ve Şili’deki yerel ortaklıklarını artırdıklarına değindi.

Vietnam’da VietnamQR isimli yerel ödeme servisleriyle iş birliğine varan MetaMask, Filipinler’de GCash, Endonezya’da QRIS, Tayland’da Tayland QR, Mısır’da Vodafone Cash ve son olarak Şili’de Webpay ile daha fazla ödeme yöntemini desteklemek için partnerlik kurdu.

MetaMask ayrıca cüzdan web3 hizmetinin şu anda Vietnam, Malezya, Japonya ve Güney Kore olmak üzere toplam dört ülkede yerel transferleri desteklediğini vurguladı. Bununla birlikte şirket global çaplı katılımı artırabilmek için sınır ötesi web3 hizmetleriyle öne çıkan Unlimit ve TransFi ile ortaklık sağladı.

Ekip tarafından yapılan açıklamanın detaylarında, web3’e yönelik küresel çaplı katılımın artırılması gerektiğine yer verildi:

Daha fazla bölgede daha fazla ödeme yöntemini desteklemek için birçok ortaklık kurduk. Web3 küreseldir ve MetaMask, nerede olursa olsun herkesin web3’e katılmasına yardımcı olmak için dünya çapındaki sağlayıcılarla ortaklık kurma misyonunu üstlenmiştir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!