Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Michael Arrington SEC’e Bu Sözlerle Yüklendi: Tek Başınıza Tüm Sektörü Yok Ediyorsunuz

Tech Crunch eski kurucu ortağı ve Arrington XRP Capital’in başındaki isim olan Michael Arrington, SEC’e çok ağır sözlerle yüklendi. Yatırım fonu yöneticisi olarak gelecek vizyonunu kripto paralar ve Blockchain ile oluşturduğunu belirten Arrington, SEC’in ise sektörü tek başına bitirme yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirterek kurumu eleştirdi.

Arrington, şunları söyledi:

”SEC lanet bir kurum! Geçen yıl bireysel olarak bir yatırım yaptım ve bana mahkeme çağrısı yaptılar. Benim suç işlediğimi düşünüyorlarmış. TechCrunch’ın benden sonraki CEO’su bir konuşma yaptı diye başım derde girdi. Kendilerinden yakamı kurtarabilmek için 30 bin dolar ödemek zorunda kaldım.”

Kendisinin Liberal bir yapıda olduğunu ve bu sebeple ABD’nin şimdiki hükümetini de pek sevmediğini belirten Arrington, SEC’in Amerika’daki kripto para sektörünü bitirebilmek için adeta tek başına mesaii verdiğini belirtti ve şunları ekledi:

”Yatırımlarımızın %80 ila 90’ı Asya, Avrupa ve İsrail’de çünkü bu ülkeler kripto paralar konusunda bizden daha ileri ve yasalar girişimcilere göre çok daha uygun. Blockchain ve kripto paralar konusunda burası gerçekten rezil bir yer ve bu da bizi etkiliyor.”

Vergi süreçleri, yasal düzenlemeler ve diğer şeyler derken, kripto para sektörünün ABD’de tam bir karmaşaya döndüğünü aktaran Arrington, bir SEC yetkilisinin karşısına geçip şunları açıkça söylemek istediğini ifade etti:

”Siz tek başınıza bu koca sektörün içine etmek için yoğun bir çaba sarf ediyorsunuz!”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment