Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Michael Arrington’un Yatırım Fonundan, Amerikan Girişimine Yatırım

Merkezi olmayan ekonomi pazarı yaratmak isteyen girişim Totle, Michael Arrington’un kurduğu Arrington XRP adlı serbest yatırım fonundan ciddi yatırım aldığı fonlama turunda, 1 milyon dolarlık bir meblağ toplamayı başardı.

Detroit merkezli olan Totle, Ether Delta ya da Radar Relay gibi kripto para cüzdanlarına bir çeşit ara yazılım ile, farklı fonksiyonlar kazandırmayı amaçlaması ile dikaktleri çekiyor. Yeni fonlama ile birlikte, ekibe daha fazla geliştirici katılacağı ifade edilirken, konuyla ilgili konuşan Totle CEO’su David Bleznak, şunları söyledi:

”Ekibe iki ya da üç geliştirici ekleyerek daha fazla şirkete çözüm sunmak istiyoruz ve bu fonlamada elde ettiğimiz kaynağın bir kısmını buna ayırmayı planladık. Ayrıca, yönetimsel ve pazarlama konusunda da bir kaynak ayıracağız ki bunun, topladığımız miktarın yüzde 40’ı olacağını belirtebilirim.”

Müşteri odaklı sunmayı planladıkları çözümlerin, son derece efektif olacaklarına inanan Bleznak’ı desteklemekten oldukça mutlu olduklarıın belirten Arrington XRP yönetim kurulu üyesi Geoffrey Arone ise, bu tarz heyecan verici girişimlere yatırım yapmaya çok hevesli olduklarını ve Totle’ın potansiyeline inandıklarını belirtti.

Geçmiş dönemde Amerikan merkezli girişimlere yatırım yaparken daha ihtiyatlı davranan Arrington XRP’nin, Totle’ın iş vizyonu ve operasyonel yapılanması konusunda hiçbir tereddüte sahip olmadıklarını ifade eden Arone, bu yeni fonlama ile şirketin kendisini geliştirmesini umduklarını ve bu yolda, Totle ile birlikte olacak olmalarından ötürü son derece heyecanlı olduklarını da sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment