Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist Bitcoin, Ethererum, Chainlink, Swipe ve Tezos’u İnceledi

Sosyal medyanın sevilen isimlerinden biri olan Cyrpto Michaël, yayınladığı video ile en çok merak edilen kripto para birimlerinden bazılarını yorumladı. Analist Bitcoin (BTC), Ethererum (ETH), Swipe (SXP), Chainlink (LINK) ve Tezos (XTZ) grafiklerini inceledi ve gelecekleri için yorumlarda bulundu.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin fiyatı, geçtiğimiz 24 saat içinde 11.172 dolara düştü. Hem yatırımcıları hem piyasayı takip edenlerin merakı üzerine Cyrpto Michaël, BTC’nin geleceğini yorumladı. Analiste göre 11,200 civarlarında olan destek bölgesini kaybeden BTC’nin bu düşüşü kaçınılmaz görünüyordu. Yatırımcı için bu tarz düşüşlerin bir ‘satın al’ çağrısı olduğunu söyleyen Michaël, Bitcoin fiyatının yükseleceğini tahmin ettiği için en mantıklı hamlenin fiyat düşükken almak olacağını savunuyor. Cyrpto Michaël yaşanan düşüşten sonra, BTC’nin tekrar sıçrama gösterebileceği değerin 11,600 – 11,800 civarları olabileceğinden de bahsediyor.

BTC için bir sonraki direnç bölgelerinin 11,500 – 11,600 suları olduğunu söyleyen analist , BTC’nin bu bandı aşamaması halinde yine aşağı doğru bir dalgalanma hareketi sergileyebileceğini öngörüyor. Cyrpto Michaël videoda, Bitcoin’in bir süre daha 11,100 ve 11,400 dolar değerleri arasında kalabileceğini savunuyor. Michaël’e göre iyi senaryoya bakılırsa BTC’nin 11,400 doları geçmesi halinde hedef yeniden 12 bin dolar olabilir. Fakat, BTC 11,400 doları aşamazsa analiste göre lider koin için olası hedef 9,900 dolar ilâ 10,200 dolar arası olarak gözüküyor.

Ethererum (ETH)

Değerini 440 dolar seviyesinin üzerine çıkarmayı başaran Ethereum, geçtiğimiz hafta sonu hızlı bir düşüş trendine girmiş ve fiyatı 380 dolar bandına gerilemişti. Hafta başında toparlanma gösterse de dün ETH fiyatı 370 doları gördü. Yayınladığı videoda Ethereum’un destek bölgesine kadar düştüğünü söyleyen Cyrpto Michaël, ETH’nin bu bölgeye tutunması gerektiğini vurguladı. Analist, bu bölgede kalmayı başaramaması halinde ETH fiyatının 310 dolara kadar düşeceğini savundu. ETH için 385 dolar sularının direnç bölgesi olduğunu vurgulayan Michaël, iki dip değerli bir W grafiği ile karşılaşabileceğimiz açıkladı. Analistin beklediği W grafiği tamamlanırsa, ETH için bir sonraki hedef yeniden 400 dolar üzeri olabilir.

Crypto Michael’ın videoda W hareketini ve 400 hedefini gösterdiği grafik. Kaynak

Swipe (SXP), Chainlink (LINK) ve Tezos (XTZ)

Cyrpto Michaël Youtube kanalında yayınladığı videoda; SXP’nin planladığı gibi gittiğini, 2,4 dolarda dirençle karşılaştıktan sonra tekrar yükseliş rallisinde olduğunu söyledi. SXP için bir sonraki direnç bölgelerinin 2,8 – 2,9 dolar olabileceğini belirten analist, buradan 2,5 dolar sularına doğru inen bir grafik gözlemlenebileceğinden bahsetti. Fakat SXP’nin 2,9 direnç bölgesini aşması dahilinde hedefinin rahatlıkla 3,5 dolar olduğunu da ekledi.

Analist, en değerli 5 kripto para arasına girmeyi başaran LINK içinse umut verici açıklamalarda bulundu. Daha önce LINK’in 12,5 dolar seviyesini kaybetmemesi gerektiğini söylemişti ve LINK bu seviyenin üzerinde kalmayı başardı. Michaël LINK’in, bir sonraki direnç bölgesi olan 16,5 doları aşması halinde sıradaki hedefin 18,5 dolar olacağını söyledi.

Analist’in videoda LINK için 16,5 barajını ve 18,5 dolar hedefini gösterdiği grafik

Ünlü analist geçtiğimiz 7 günde yaklaşık %11 değer kaybı yaşayan Tezos’a da değindi. Cyrpto Michaël, Tezos’un 3 – 3,30 dolar bandını koruması gerektiğini ve başarılı olduğu takdirde 4 doları görebileceğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment