Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Michael Novogratz: Kripto Para Birimleri Fidelity’den Sonra Yatırımcılara Daha Çekici Gelmeye Başlayacak

Galaxy Digital’in kurucusu ve CEO’su Michael Novogratz, yakın zamanda yaptığı bir röportajda kurumsal yatırımcılar ve Fidelity’nin kripto para dünyasına girişi hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Ünlü milyarder, Fidelity‘nin kripto para sektörü için köklü bir değişiklik yapacağını ön görmekte.

Bloomberg‘e konuşan CEO, Fidelity’nin hala kurumsal yatırımcı çekmekte sıkıntılar yaşayan kripto dünyasında çok ihtiyaç duyulan bir alanı dolduracağını vurguladı. Novo’ya göre Fidelity’nin depolama çözümlerinin başlaması sonrası, daha fazla insan kripto para birimlerine dahil olacak ve Fidelity temel olarak ”onların yapılacaklar listesinde bir tik işaretine” sahip.

”Fidelity’nin sektöre girişi, sektörün tam da sağlam bir girişime ihtiyaç duyduğu anda, yeni yatırımcılara güven verecektir.”

Novogratz bunun yanı sıra Bitcoin gibi kripto para birimlerinin açık birer araç olduğunu ve ”eğer biri bunları alırsa, bunlar yok olur ve kimsenin bu konuda yapabileceği bir şey yok”  ifadesini kullandı. Başka bir örneğe değinen CEO, JP Morgan‘ın yatırımcılarına kripto para konusunda cesaret aşılamasını örnek gösterdi. Kripto para dünyasının ünlü boğası Novo, Fidelity emanet ve depolama hizmetlerinin piyasaya çıkışının, hem mevcut hem de potansiyel müşterileri çok daha rahat bir kafaya sokacağını vurguladı ve ekledi:

”Depolama hizmetleri daha fazla insanın piyasaya girebilmesi için kapıları araladığı için oldukça önemli. Bakkt‘ın piyasaya girmesi ve Goldman Sachs ile BitGO‘nun da eşlik etmesi ile, kripto para dünyası kitleler için çok daha erişilebilir ve zenginleştirilebilir olacak.”

Novo bunun yanı sıra bir çok danışmanın artık kripto para birimleri hakkında ”popüler kurumlar tarafından desteklenen güvenli bir varlık” yorumunda bulunduğunu ve Fidelity’nin kripto para dünyasına giriş duyurusu yaptığında piyasada adeta dalgalanmalar oluşturduğunu itiraf etti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment