Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Michael Saylor Düşüşe Rağmen Bitcoin Satmayacağını Söyledi

Elinde en çok bitcoin bulunduran cüzdanlardan birine sahip olan MicroStrategy şirketinin CEO’su Michael Saylor, bitcoin fiyatındaki düşüş devam etse bile elindeki bitcoin’leri satmayacağını söyledi.

Bloomberg ile röportaj yapan Michael Saylor, bitcoin’in dolar karşısında daha değerli olduğunu ve itibari paraların çöp olduğunu fark ettiğini söyledi.

Ellerinde bulundurduğu 120 binden fazla bitcoin’i satmak için belirli bir fiyat olup olmadığının sorulması üzerine Saylor:

Hayır, biz satıcı değiliz sadece alıyoruz ve elimizde tutuyoruz. Bizim stratejimiz bu.

dedi.

Bitcoin fiyatının en yüksek seviyesi olan 69.000’den %40 düşmesine rağmen ciddi miktarda karda olan MicroStrategy, bitcointreasuries.net’ten alınan verilere göre 3.75 milyar ödeyerek aldığı bitcoin’lerin güncel değeri 5.28 milyar dolar ediyor.

MicroStrategy’nin 2021’de yaptığı alımların hepsi şu anki bitcoin fiyatından daha yüksek seviyeden gerçekleşti. Şirket, bitcoin 30 bin doların altına düşerse zarara giriyor.

Saylor röportajında:

Enflasyona karşı en iyi savunma Bitcoin satın almaktır. Şirketimiz, enflasyonun yüksek olduğu bu günlerde bilançomuzu bitcoin’e dönüştürmekten daha iyi bir şey yapamazdı.

açıklamalarında bulundu.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!