Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Michael Saylor MSTR’nin İkinci Yılını Paylaştı: Bitcoin’i Neredeyse İkiye Katladı

MicroStrategy eski CEO’su ve Bitcoin maximalisti Michael Saylor, MicroStrategy’nin Bitcoin (BTC) standardını benimsemesinden bu yana Bitcoin’in de içinde bulunduğu birçok yatırım aracından yüksek performans gösterdiğini ifade etti.

Halihazırda MicroStrategy Yatırım Komitesi Başkanı olan Saylor, 12 Ağustos tarihinde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, MicroStrategy’nin Bitcoin (BTC) standardını benimsemesinden bu yana en yüksek performans gösteren yatırım ürünlerinden biri olduğunu iddia etti. Saylor paylaşımında:

MicroStrategy’nin Bitcoin standardını benimsemesinden bu yana:

MSTR +185% – BTC +103% – GOOG +64% – APPL +53% – ORCL +44% – MSFT +40% – S&P500 +27% – NASDAQ +19% – IBM +10% – CRM -4% – AMZN -9% – GOLD -11% – META -31% – NFLX -48%

ifadelerini kullanarak MicroStrategy’nin Bitcoin standardını benimsediğini resmi olarak duyurduğu 11 Ağustos 2020 tarihinden bu yana MicroStrategy hisselerinin en yakın rakibi BTC’den %82 daha yüksek performans gösterdiğini ifade etti.

Twitter kullanıcılarının bir kısmı Saylor’u öngörüsünden dolayı tebrik ederken bir kısmı ise 2022 ikinci çeyrek raporlarında Bitcoin kaynaklı net zarar olarak yazılmış 1 milyar dolara dikkat çekti.

MicroStrategy yönetimi, ikinci çeyrek yatırımcı toplantısında 917,8 milyon dolar zarara ve CEO değişikliğine rağmen Bitcoin stratejilerinden vazgeçmeyeceklerini açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!