Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Microstrategy CEO’su: Bitcoin Altından Daha Avantajlı

Elinde en çok bitcoin bulunduran şirketlerden biri olan MicroStrategy’nin CEO’su Michael Saylor, bitcoin’in altından daha avantajlı olduğunu söyledi.

6 Mart tarihinde gerçekleşen bitcoin tarihinin en büyük konferanslarından olan “Bitcoin Miami”de konuşan Michael Saylor:

Bilançolarında bitcoin tutan şirketler ciddi kazançlar elde etti. Altın yerine bitcoin tuttuğum için pişman değilim.

açıklamalarında bulundu.

Ayrıca Saylor, MicroStrategy’nin altın yerine bitcoin’i seçmesi şirketi finansal olarak oldukça olumlu etkilediğini söyledi. Altına yatırım yapmış olsaydı 4-5 milyar dolarlık karı kaçıracağını söyleyen Saylor, “Muhtemelen 250 milyon dolarlık altınımız olurdu.” dedi.

Kripto para birimlerinin doları tehdit etmediğini belirten Saylor, kripto para benimsenmesinin olumlu olacağını ve Bitcoin’in alım-satımda tercih edilen bir paradan çok “mülk” olduğunu söyledi.

Bitcoin Miami konferansı esnasında Saylor, Proof-of-Work’ü (PoW) yasaklamayı düşünen Avrupalı milletvekillerine tepki gösterdi.

MicroStrategy 5 Nisan tarihinde, 190 milyon dolar karşılığında 4167 #Bitcoin satın aldığını duyurmuştu bununla birlikte toplam bitcoin varlığı 129.218’e ulaştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!