Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mike Novogratz: 2022 Yılında NFT’ler Kripto Paralardan Daha İyi Performans Gösterecek

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, 2022 yılında NFT’lerin kripto paralardan daha iyi performans göstereceğini düşünüyor.

Mike Novogratz 2 Şubat tarihinde Twitter hesabından yaptığı paylaşımda: “NFT’ler 2022 yılında Kripto ve Web3’e öncülük edecek.” dedi.

Daha önce yaptığı açıklamada Mike Novogratz, ABD’deki hisse senetlerinin düşüşü devam ederse, kripto para piyasasına bu durumun yansıyacağını söylemişti. Ayrıca konuşmasında, hisse senetlerinin önemli bir destek bulana kadar düşmeye devam edeceğini belirtti.

Novogratz, birkaç ay önce NFT sektörünün çok fazla şiştiğini düşünerek kar alınması gerektiğini söylemişti. Ancak o zamandan şimdiye kripto para piyasası düşse dahi NFT sektörünün gelişmeye devam ettiği görünüyor.

Açık deniz

Norveçli kripto analitik şirketi Dune Analytics tarafından alınan verilere göre, NFT pazar yeri OpenSea’nin günlük işlem hacmi 1 Şubat’ta 247 milyon dolara ulaştı.

Daha önce Koin Bülteni tarafından yapılan habere göre, ocak ayında NFT pazar yerlerinin toplamda 7 milyar dolarlık işlem hacmine ulaştığı ve OpenSea’nin, işlem ücretlerinde Uniswap’ı geride bıraktığı bildirilmişti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!