Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Opensea, İşlem Ücretlerinde Uniswap’ı Geride Bıraktı

Blockchain analiz platformu nansen’in verilerine göre Opensea, işlem ücretlerinde Uniswap’ı geride bıraktı. Ayrıca NFT platformları ocak ayında 7 milyar dolarlık işlem hacmine ulaştı.

Nansen kurucusu ve CEO’su Alex Svanevik 31 Ocak’ta Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda: Ethereum (ETH) üzerindeki en çok kullanılan merkeziyetsiz kripto para borsası olan Uniswap’ın (UNI) işlem ücretleri bakımından, dünyanın en popüler NFT platformu olan OpenSea tarafından geçildiğini söyledi.

NFT Platformları Ocak Ayında Nerdeyse 7 Milyar Dolarlık İşlem Hacmine Ulaştı

The Block’tan elde edilen verilere göre, ocak ayında NFT işlemleri yazım esnasında 6.86 milyar dolar olduğunu görünüyor.

OpenSea, toplam ticaretin 4.21 milyar dolarını oluştururken aylardır olduğu gibi sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Yeni rakibi LooksRare ise 2.2 milyar dolarlık işlem ciddi bir işlem hacmine sahip durumdadır. Ocak ayı içerisinde en yüksek hacimli üçüncü pazar yeri ise 314 milyon dolarla Magic Eden oldu.

Ayrıca ocak ayında git gide popülerliğini artıran NFT sektörünün şimdiye kadarki en yüksek işlem hacmine ulaşıldı. Bu işlem hacmi şimdiye kadarki aylık en yüksek seviyesi olan 3.31 milyar doların iki katından daha fazla olduğunu gösteriyor.

NFT’ye ilgi gün geçtikçe artıyor. Bu yılın başında tarayıcıda NFT aramaları kripto aramalarını geçti ve farkı gittikçe artırıyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!