Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mike Novogratz: Bitcoin Fiyatı Daha Düşük Seviyeleri Görmeyecek

Lider kripto para birimi Bitcoin 2018 yılında toplam değerinin %80’inden daha fazlasını kaybetti ve 2 Nisan tarihinde saatler içerisinde elde edilen 1.000 dolarlık yükseliş bile yatırımcıların piyasaya olan güvenini tam olarak sağlayamadı.

BTC basın saatine göre 5.400 dolar seviyelerinde gezinse de, insanlar hala düşüş olduğunu iddia etmekte ve bu olasılık birçok yatırımcının kendisin geride tutmasına neden oluyor. Ancak Willy Woo tarafından yapılan bir ankete katılan birçok ünlü isim, Bitcoin’de dibin bulunduğu ve artık düşüşün gelmeyeceği konusunda hemfikir.


Woo’nun anketine katılan isimlerden birisi olan ünlü Bitcoin boğası ve milyarder Mike Novogratz da bir daha düşüşün gelmeyeceği konusunda %85 emin olduğunu dile getirdi. Bunun yanı sıra Kraken CEO’su Jesse Powell %90, ShapeShift kripto para borsası kurucusu Erik Voorhees %85, Ikigai Asset Management‘in ünlü ismi Travis Kling %85, Morgan Creek‘in kurucularından Anthony Pompliano ise %75 oranında dibin bulunduğu görüşünde.

Jesse Powell her ne kadar dibin bulunduğundan %90 emin olsa da, daha sonra yaptığı bir açıklamasında ”dibin hiçbir zaman gelmeyebileceğini” ve Bitcoin de dahil her şeyin değer olarak sıfıra inebileceğini vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment