Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Uçuyor: 5 Bin 500 Doları Barajı Aşıldı!

(23 Nisan 2019) Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sabahında kripto para piyasasına genel bir bakış atıyoruz ve oldukça iyi bir tabloyla karşılaşıyoruz.

Bitcoin, Ethereum gibi önde gelen koinler kayda değer oranlarda artış yaşarken bu artışın diğer kripto paralara yansıdığını da söyleyebiliriz.

Bitcoin

Piyasanın en büyük koini olan Bitcoin geçtiğimiz yirmi dört saat içerisinde yüzde 4.83 oranında artış yaşayarak 5 bin 552 dolar seviyesine ulaşmayı başardı.

Kısa süre içerisinde 16 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşan Bitcoin, piyasa değerini 98 milyar dolara çıkarmayı başardı.

Coinmarketcap verileri Bitcoin’in bundan yalnızca birkaç saat önce 5 bin 400 dolar seviyesinde seyrettiğini gösteriyor. Bitcoin kısa süre içerisinde ani bir artış yaşayarak 5 bin 500 barajını kırmayı başardı.

Ethereum

Bitcoin’in yaşadığı bu artış Ethereum’a da yaramış gibi görünüyor. Aynı zaman dilimi içerisinde yüzde 2.73 oranında artış yaşayan Ethereum fiyat bazında 174 dolar seviyesine yükseldi.

Kısa süre içerisinde 6.7 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşan Ethereum’un piyasa değeri de 18.4 milyar dolara yükseldi.

Genel Bakış

Bitcoin Cash yüzde 5.59, ES yüzde 3, Litecoin yüzde 2.91 oranlarında artışlar yaşadılar. Kripto para piyasasındaki bu artış, söz konusu koinlerin fiyatlarını şu yönde etkiledi:

  • Bitcoin Cash: 304$
  • EOS: 5.34$
  • Litecoin: 78.30$
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment