Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mike Novogratz: Facebook Coin, Bitcoin’e Rakip Olmaz

Kripto para sektörünün en önde gelen yatırımcıları arasında yer alan ve sektördeki etki gücü yüksek isimler arasında gösterilen Mike Novogratz, lider kripto para birimi Bitcoin’in, Facebook’un çıkaracağı kripto paradan kötü etkilenmeyeceğini savundu.

CNBC’ye bir demeç veren başarılı yönetici, yaptığı açıklamada Facebook’un çıkarmayı planladığı Globalcoin adlı kripto paranın, sektör için son derece kilit bir rol üstleneceğini ifade ederken, bununla birlikte bu projenin Bitcoin’e rakip olarak gösterilmesinin doğru olmayacağını belirtti.

2020 yılının ilk çeyreğinde kripto para borsalarında listelenmesi beklenen Globalcoin’in, Facebook’un sahibi olduğu Whatsapp ve Instagram gibi platformlarda para transferinde kullanılması bekleniyor.

Mike Novogratz da, bu çıkarılacak kripto para ile ilgili olarak bazı açıklamalar yaptı. Bu projenin Bitcoin’e rakip olmasının ihtimal dahilinde olmadığını ifade eden Novo lakaplı yatırımcı, aynı zamanda Facebook’un bu sektöre giriş yapmasının da, Bitcoin’in arkasındaki teknolojinin ne kadar büyüleyici olduğunun bir başka kanıtı olduğunu sözlerine ekledi.

Facebook’un çıkaracağı kripto paranın ciddi kullanım oranları elde etmesini beklediğini ifade eden Novo, bununla birlikte Bitcoin’in de sektördeki yerini koruyacağını, hatta Facebook’un gelmesi ile birlikte bu alanda Bitcoin’i de olumlu günlerin beklediğinin de altını çizdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment