Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milyarder CEO ETH/BTC Paritesine Dikkat Çekti: Altcoin Rallisini Tetikleyebilir

Real Vision’ın kurucu ortağı ve CEO’su Raoul Pal, Ethereum’un (ETH) Bitcoin’e (BTC) kıyasla daha iyi bir performans sergileyeceğini öne sürüyor.

Milyarder CEO Raoul Pal geçtiğiniz günlerde paylaştığı bir tweette, Ethereum’un gelecek dönemdeki performansının piyasayı ayağa kaldıracak kritik noktalardan biri olduğuna dair sinyaller verdi. CEO, geçtiğimiz günlerde yaşanan yükseliş hareketi süresince Ethereum‘un Bitcoin‘e oranla daha hızlı bir kalkış yapmasını öne sürerek ETH/BTC paritesine dikkatleri çekti. Uzun süreli Bollinger sıkışmasının ardından yükselişe geçen parite, beraberinde uzun zaman sonra bir altcoin rallisini tetikleyebilecek potansiyele sahip görünüyor.

Söz konusu gönderisinde ETH/BTC paritesi hakkında “dünyadaki en boğa yönlü tablo olabilir mi?” ifadelerini kullanan Pal, Merge sonrası arz şoku yaşamaya başlayan Ethereum için gerçekten olumlu bir yaklaşım sergiliyor.

ETH/BTC paritesi 8 Eylül’de 0,085 BTC‘ye ulaşarak zirve yapmıştı. Ancak daha sonra bir “haberi sat” dalgasına kurban giderek The Merge güncellemesinin ardından %12’den fazla düşüş yaşamıştı. CoinGecko verilerine göre haberin kaleme alındığı esnada söz konusu ETH/BTC paritesi 0,0781 seviyelerinden piyasalarda işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!