Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milyarder David Rubenstein Bitcoin’e Dair Açıklamalarda Bulundu: 100 Dolar Pişmanlığı!

Özel sermaye şirketi Carlyl Group kurucusu milyarder David Rubenstein, Bitcoin’in (BTC) yakın geleceğine dair bir tehlike görmediğini ve 100 dolar seviyelerinde bulunurken almadığı için pişmanlığını dile getirdi.

Ünlü milyarder David Rubenstein 8 Ağustos tarihinde Blooomberg’e verdiği demeçte, dünyanın en büyük varlık yöneticisi olan BlackRock’ın dahi spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurusunda bulunduğuna dikkat çekerek Bitcoin’in yakın geleceğinde bir yok olma tehlikesi görmediğini ima etti.

İnsanlar Bitcoin ve diğer kripto para birimleriyle dalga geçtiler ancak şimdi BlackRock’tan Larry Fink eğer hükümet onaylarsa bir Bitcoin ETF’ine sahip olacaklarını söylüyor. Bu yüzden bir saniye diyorsunuz eğer kudretli BlackRock dahi Bitcoin’de bir ETF’e sahip olmak istiyorsa belki de Bitcoin bir süre daha etrafta olacaktır.

Rubenstein kurumsal aktörlerin Bitcoin’e olan ilgisinin dışında dünya çapında insanların da hükümetler tarafından izlenmeden doğru veya yanlış bir şekilde varlık transferinde bulunabilmek veya ticaret yapabilmek istediğini söyledi. Milyarder kurucu ortağa göre bu da Bitcoin’in yerini sağlamlaştıran faktörlerden biri oldu.

Rubenstein’in verdiği demeçte, Bitcoin’i 100 dolardan işlem gördüğü sıralarda almadığı için pişman olduğu görüldü. Milyarder, Bitcoin için “keşke 100 dolardan almış olsaydım” ifadelerine yer verirken mevcut durumda 69 bin dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinden ortalama %50 daha düşük bir fiyatla işlem görmesine rağmen uzun vadede oldukça iyi bir kazanç getirdiğine dikkat çekti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!