Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milyarder Yatırımcı Draper’ın Hedefinde Hindistan Var

Piyasaların bilinen ismi Tim Draper, yeni yatırım bölgesi olarak Hindistan’ı düşünüyor. Başarılı yatırımcı, ülkede yaşanan gelişmelerin olumluya döndüğünü söylerken, Hindistan’ın yeni bir kripto para atağı yapacağını belirtti.

Erken dönemde yaptığı Apple, Tesla ve Skype yatırımları ile bilinen milyarder yatırımcı Draper, aynı zamanda sıkı da bir Bitcoin takipçisi. Bitcoin’in 250 bin dolar olacağını söyleyen ve bu konuda oldukça ısrarlı olan Draper, şimdilerde ise gözünü Hindistan’a dikti.

Ülkenin merkez bankasının koyduğu yasak, üst mahkeme tarafından kaldırıldı ve bu sayede Hindistan’da yeniden işlemler açık hale geldi.

Mart ayında Hindistan’a bir ziyaret yaptığını söyleyen Tim Draper, bu ziyaretin sonuçlarından da oldukça memnun kaldı. Ülkede yer alan kripto para girişimleri ile görüştüğünü belirten Draper, kalkan yasak ile birlikte, yeniden bu girişimlere yöneleceğini söyledi.

Hindistan’ın gelecek dönemde bu kalkan yasağın da etkisiyle büyük bir atılım yapacağını belirten Draper’a göre, ülke yeni bir kripto para rönesansının eşiğine geldi. Başarılı yatırımcı, bu durumu avantaja çevirmek ve ülkedeki kripto para girişimlerini fonlamak için de fırsat kollamaya başladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment