Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano Kurucusu, Dolarla OneCoin Scam Projesini Bir Tuttu

Yaşanan koronavirüs salgını sonrasında FED, para piyasaları konusunda belki de hiç olmadığı kadar agresif bir tavır gösteriyor. Son olarak bugün özel sektöre fazladan kredi akışı sağlamayı hedefleyen ve ne kadar gerekiyorsa tahvil ve menkul kıymet alacağını duyuran kurum, bir nevi dolar basmaya devam ediyor. Bu da sonsuz para yorumlarının yer almasına yol açıyor.

Twitter hesabından bu konuyu değerlendiren Cardano CEO’su ise FED’in son dönemde izlediği politikaları sert bir dille eleştirdi. Hoskinson, dolardan’ onecoin hissiyatı almaya başladığını’ söyledi.

FED’in sınırsız para basma moduna geçmesi, sadece Hoskinson’un tepkisini çekmedi. Kripto para piyasalarının diğer başarılı isimleri Changpeng Zhao ve Anthony Pompliano da benzer ifadeler kullandı.

Pompliano, tarihe bakıldığında bu durumun sürdürülebilir olmadığını ifade ederken Binance’de CEO’su CZ ise FED’in arzı sınırsız şekilde arttırmasını şöyle yorumladı:

”Arz, talep ve fiyat hakkında bir şey duydunuz mu? Eğer sınırsız ve sonsuz bir arza sahip olursanız o zaman fiyata ne olacak?

Öte yandan kripto para sektörü, bu tarz gelişmelerin arz kısıtlılığı durumu olan Bitcoin’e olumlu yansımasını umuyor. Aynı şekilde altın da, bu sonsuz para basma politikasından olumlu etkilenebilecek bir başka ürün.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment