Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milyonlarca Dolarlık Altcoin Köprülerde Kaldı: Vitalik Buterin’in Bile Var!

Arkham Intelligence, çeşitli kripto para köprülerinde milyonlarca dolarlık kripto paranın talep edilmediğini tespit etti.

On-chain veri ve analiz firması Arkham Intelligence, milyonlarca dolar değerinde kripto paranın sahipleri tarafından köprülerde unutulduğunu ifade etti.

Köprü sözleşmelerinde kripto para içeren birkaç hesabı tespit eden Arkham, Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin ve birçok DeFi, NFT devlerinin de yer aldığını belirtti. Arkham konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Köprü (bridge) sözleşmelerinde unutulmuş 6 ya da 7 basamaklı çok fazla hesap bulunuyor. Bu hesaplar arasında yer alıyorsanız birkaç milyon dolar kaybetmiş olabilirsiniz.

Arkham, thomasg.eth isimli bir cüzdanın Arbitrum’un yerel köprüsüne yaklaşık 800.000 dolar bıraktığını ve bu miktarın yaklaşık iki yıl boyunca orada kaldığını kaydetti.

Öte yandan Twitter’da Mike Macdonald olarak tanımlanan bir NFT kullanıcısına bağlı bir hesap, Cryptopunks satışlarıyla bağlantılı bir şekilde yaklaşık 117.000 dolarını talep etmeyi unutmuş gibi görünüyor.

Verilere göre Vitalik Buterin’den 50 ETH alan bir hesap, bu fonları yaklaşık yedi ay boyunca Optimism köprüsünde bıraktı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!