Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mobil Hediye Platformu Swych, Kripto Paraları Destekleyecek

Dallas merkezli mobil hediye platformu Swych, ödeme sistemi olarak bundan sonra kripto paraları da kabul edeceğini açıkladı. Platformdan yapılan açıklamada, gelecek haftadan itibaren geleneksel ödeme yöntemlerine ek olarak kullanıcıların Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic ve Litecoin gibi kripto paralar ile de ödeme yapabilecekleri kaydedildi.

Kullanıcılarına, 600’den fazla belirlenmiş satıcıdan hediye kartı alabilme şansı tanıyan platform; aynı zamanda bu kartların kişiden kişiye gönderilmesi ve değiştirilmesi gibi özelliklere de sahip. Toysrus, Old Navy, Macy’s, Nike, Target, Best Buy, Gap, Banana Republic, Sephora, Nordstrom ve Amazon gibi dev markalardan hediye kartlarının alınabildiği platform, Amerika’da ve dünyada son derece popüler.

Kripto paraların bir ödeme metodu olarak eklenmesinin üzerine açıklamalar yapan Swych CEO’su Deepak Jain, bu karar ile bir adım öne geçtiklerini ifade ederken şunları söyledi:

”Şu anda birçok satıcı kripto para ödemelerini kabul etmiyor ancak biz artık etmeye başlayacağız. Bu hamlemiz ile bir adım öne geçtiğimiz fikrindeyim. Swych olarak ana amacımız her zaman müşterilerimize daha fazla opsiyon, fırsat ve rahatlık sunmak. Aynı zamanda müşterilerimizin isteklerine de ciddi şekilde önem veriyoruz. Kripto para ödemesi de bu noktada atılmış bir adımdı.”

Birçok işletmenin bu tarz kripto paraları ödeme yöntemi olarak kabul ettiği biliniyor ancak; bu noktada esas soru kabul edilip edilmemesinden çok, kabul edilen yerlerde kriptonun ne sıklıkla kullanıldığı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment