Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Monero’nun Önde Gelen Geliştiricisi, Bitcoin’in Başarılı Olacağında Hemfikir

Monero’nun önde gelen ve tanınmış geliştiricilerinden Riccardo Spagni, veya diğer bilinen ismiyle Fluffy Phony, kendi Twitter hesabından Bitcoin ve Monero hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve sorulara cevap verdi.

Konuşma ilk olarak Riccardo’nun geçtiğimiz günlerde Monero ağının yaşadığı hard fork ”Bulletproof”un işlem ücretini inanılmaz düşürmesini ifade etmesi ile başladı. Daha sonra bir Bitcoin Maximalisti olan Nate Agapi bu fiyat düşüşünün bir ”sahtekarlık” olabileceğini belirtti.

Nate Agapi ise Monero’nun bir gizlilik koini olmayı iddia etmesi yüzünden ve buna rağmen borsalarda işlem görmesinden dolayı sahtekarlık olduğunu, bir gizliliği kalmadığını, insanların çoğunluğunun ise ”bunu anlamakta başarısız olduğunu” ifade etti. Spagni ise Monero’nun bireylerin onu nasıl kullandığına bağlı olarak gizlilik verdiğini ve bunun bir sahtekarlık olmadığını ifade ederek konuşmayı noktaladı.


Spagni olaydan sonra başka bir tweet atarak, ”Bitcoin’in başarılı olacağını düşünen insanları alkışlıyorum, ancak bunun gibi saçma tartışmalar  onların yapmak istediği şeye zarar veriyor” ifadesini kullandı.

Nate Agapi’den ise basın saatine göre konu hakkında herhangi bir cevap gelmedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment