Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Money Button CEO’su: Bitcoin, Gönderim Ücretleri Sorununu Çözmeli

Money Button CEO’su Ryan X Charles, Bitcoin’e ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Charles, yaptığı açıklamada Bitcoin’de şu anda ciddi bir ölçeklenme sorunu olduğunu ifade ederken, bu durumun da koinin kendisini kötü etkilediğini belirtti.

Bitcoin’deki gönderim ücretlerinin yüksek olmasının, BTC’yi diğer ödeme metodlarının yanında başarısız kıldığını belirten Charles, bunun çözümü için blok kapasitesinin arttırılmasının önemli bir hamle olabileceğini aktardı. Charles, şöyle konuştu:

”Blok kapasitesinin bir kere ağdaki işlemleri karşılayacak kapasitede olması gerekiyor. Bu sayede sistem daha sorunsuz bir şekilde işleyebilir.”

Gönderim ücretlerinin de değişken olduğunu belirten Charles, BTC ekibinin aynı zamanda bu konuyu da çözmesi gerektiğini ifade ederken, bu konuda ortalama bir değerde kalınması gerektiğini belirtti.

Gönderim ücretlerinin diğer ödeme sistemleri metodlarındakilere kıyasla daha kabul edilebilir seviyelerde olması gerektiğini ifade eden başarılı isim, BTC’nin bunu başaramaması halinde, ödeme metodu olarak kullanılmasının pek de bir mantığı olmayacağını açıkladı.

Charles, sözlerini şu şekilde noktaladı:

”Bitcoin’deki gönderim ücretlerinin kabul edilebilir sınırlarda olması gerekiyor. İnsanlar bu rakamı görünce, bunu ödemeyi göze almalılar. Can alıcı nokta bu. Ancak eğer bunu başaramazlarsa, o zaman ödeme metodu olma yönünde, Bitcoin ciddi bir yara alacaktır.”

Konuyla ilgili sosyal medyada yapılan yorumlarda ise, Bitcoin’in artık bir ödeme metodu olmaktan çıkalı çok olduğu ifade edildi. Hatta bazı Bitcoin Cash fanatikleri, Bitcoin Cash’in gerçek Bitcoin olduğunu söylemekten geri durmadı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment