Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Money Gram, XRP’yi Kullanıyor

Dünyanın en büyük para transferi şirketlerinden birisi olan Money Gram, Haziran ayında yaptığı bir açıklama ile Ripple ile bir iş birliği yaptığını duyurmuştu.

Bu durum, kripto para sektörünün en büyük topluluklarından birisi olan Ripple fanlarının da ilgisini çekmiş ve birçok kişi, bu anlaşma kapsamında XRP’nin de kullanılacağını ve bu durumun, XRP’ye yeni bir kullanım alanı yaratacağını söylemişti.

Ancak aynı konuyla ilgili olarak yorum yapan XRP karşıtları, bu iş birliğinin sadece Ripple ile ilgili olduğunu söylemiş ve XRP kripto parasının bu sürece dahil olmadığını iddia etmişti.

Tüm bu tartışmaların odağında Money Gram’ın bu yılın ikinci çeyreğine ilişkin raporları yayınlandı ve firma, para transferlerinde XRP’nin de kullanıldığını açıkladı.

Money Gram, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Ripple firması ile yaptığımız ticari anlaşma kapsamında, şirketin sunduğu x Rapid adlı ürünü kullanıyoruz. Bu Blockchain ürününe ek olarak Ripple’ın kripto parası XRP’nin de para transferlerini gerçekleştirmek noktasında kullanıldığını belirtmek isteriz.”

Bu açıklama, Ripple camiasında büyük bir sevinçle karşılandı. XRP’nin bu tarz büyük bir şirketin günlük olarak kullandığı bir kripto para birimi olmasının, önümüzdeki dönemde fiyata olumlu etki edeceği yorumları yapıldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment