Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

MT. Gox Bitcoin (BTC) Geri Ödemeleri İçin Son Başvuru Tarihini Bildirdi

Tokyo Merkezli Bitcoin borsası Mt. Gox’un geri ödeme hazırlıkları başladı. Borsa alacaklılarına geri ödeme yöntemlerini seçmeleri için bir bildirim gönderdi.

Mt. Gox borsası 6 Ekim tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı bildiride, alacaklıların 10 Ocak 2023 tarihine kadar borsanın belirlediği ödeme yöntemlerinden birini seçerek şirkete bildirmeleri gerektiğini duyurdu.

Verilen bilgilere göre alacaklılar 10 Ocak 2023 tarihine kadar site üzerinden kayıt yaptırmak, belirlenen ödeme yöntemlerinden birini seçmek ve kimlik teyidi işlemlerini tamamlamak zorundalar. Aksi takdirde alacaklılar, erken toplu ödeme, rehabilitasyon planı kapsamında geri ödemelerin bir kısmı için yapılacak kripto para birimi cinsinden ödeme, banka havalesi ile ödeme ve fon transferi hizmet sağlayıcıları aracılığıyla yapılacak ödeme imkanlarından mahrum bırakılacaklar.

Uzmanlar bu aşamadan itibaren geri ödeme işlemlerinin başlayabileceğini ancak bu prosedürün yıllar sürebileceğini dile getirdi.

Mt. Gox 31 Ağustos 2022 tarihinde yayınladığı duyuruda 15 Eylül 2022 itibariyle alacaklıların, haklarının satışına kısıtlama getirileceğini duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!