Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk ve Jack Dorsey Bitcoin Zirvesinde Buluşabilir

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk ile Twitter CEO’su Jack Dorsey, önümüzdeki ay düzenlenmesi planlanan Bitcoin zirvesinde bir araya gelebilir. İkili, 21 Temmuz’da düzenlenecek etkinlik için şimdilik sadece Twitter üzerinden sözleşti.

Twitter ve Square CEO’su Jack Dorsey, Kripto İnovasyon Konseyi (CCI) tarafından organize edilen etkinlikte ARK Invest CEO’su Cathie Wood gibi isimler ile buluşacak.

Dorsey, (Sektördeki) şirketlerin ve kuruluşların sayısı artarken, Bitcoin’in herkese açık bir şekilde geliştiriliyor olmasını harika kılan şeyi korumak ve yaymak istiyoruz.” açıklamasında bulundu ve gelecek ayki zirvenin de bu amaç doğrultusunda düzenlendiğini söyledi.

The ₿ Word etkinliğinde bir araya gelebilirler

₿’yle Başlayan Kelime” ismi altında düzenlenecek zirveye Dorsey ve Wood’un yanı sıra sektörden birçok farklı isim katılacak. Bunların arasında Elon Musk da yer alabilir.

Musk, Dorsey’nin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma bir yanıt vererek, B’yle başlayan kelimenin “Bicurious” olup olmadığını sordu. Musk, Dorsey’nin, “Gel etkinlikte seninle birlikte konuşma yapalım. Merak ettiklerini paylaşabilirsin…” teklifine olumlu yanıt verdi.

Dorsey, gerekli “hazırlıkları yapacağını” belirtirken Cathie Wood da, bu “tartışmayı sabırsızlıkla beklediğini” söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!