Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ARK Invest ve Twitter CEO’ları, Bitcoin Zirvesinde Buluşuyor

Kripto İnovasyon Konseyi (CCI), Ark Invest CEO’su Cathie Wood ve Twitter ile Square CEO’su Jack Dorsey gibi isimlerin katılacağı bir Bitcoin zirvesi düzenleyecek. Zirvede; Bitcoin’in ana akım söylem içerisinde nasıl konumlandığı ele alınacak.

Coinbase, Fidelity, Square gibi şirketlerce kurulan Kripto İnovasyon Konseyi; ARK Invest, Paradigm iş birliğiyle 21 Temmuz’da The ₿ Word adlı bir etkinlik düzenleyecek.

ARK Invest CEO’su Cathie Wood, Twitter ile Square’in CEO’su Jack Dorsey gibi isimlerin röportaj vereceği etkinlikte sektörden Lyn Alden, Adam Back, Nic Carter, Michael Morrell, Dr. Neha Narula gibi isimlerin sunumlarına yer verilecek.

Ana akımdaki Bitcoin ile ilgili söylemlerin tartışılacağı etkinlikte Bitcoin’in gerçek hayatta ne gibi faydalarının olduğu, dünya genelindeki kuruluşlar için ne gibi bir rol oynayabileceği anlatılacak. Jack Dorsey, etkinlikle ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Bizim gibi şirketler ve kurumlar Bitcoin’le ilgilenmeye başlamışken, kendi çıkarlarımızla uyuşmadığı anlarda bile (Bitcoin) topluluğunu nasıl ön plana koyabileceğimizi ve destekleyebileceğimizi daha iyi anlamamız gerekiyor. Bu, uzun vadede faydalı olacaktır.”

21 Temmuz’da Türkiye saati ile 19:00’da başlaması beklenen etkinliğe önceden kayıt yaptırılabiliyor. Zirvede yapılan sunumlar, etkinlik sona erdikten sonra etkinliğin kendi sitesinden izlenebilecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!