Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nasdaq’da Listeli IZEA, Ödemelerde Bitcoin ve Ethereum Kabul Ettiğini Açıkladı

Pazarlama teknolojileri şirketi IZEA Worldwide, influencerların pazarlama kampanyaları için ödemelerde Bitcoin ve Ethereum kabul etmeye başladığını açıkladı.

IZEA tarafından 1000 ABD’li katılımcı üzerinde bir araştırma yapıldı. Kripto sektörüne hızlı bir şekilde ilk uyum sağlayan kişilerin sektörel etkilerle de alakalı olarak influencerlar olduğu çıkarımına ulaşıldı. Araştırmaya katılan influencerların yaklaşık %65’i zaten bir kripto para birimine sahiptir. İçerikleri için kripto para birimi cinsinden ödeme alma konusunda ise %50’sinin oldukça ilgili olduğu sonucuna varıldı.

IZEA kurucu ve CEO’su Ted Murphy, şöyle söyledi:

“Kripto pazarındaki son değişiklikleri takip ediyoruz ve IZEA için ilginç bir fırsat sunduğunu düşünüyoruz. Bitcoin ve Ethereum, tüm zamanların en yüksek seviyelerinden önemli ölçüde düştü. Bu teklife rekor fiyatların olduğu bir zamanda değil, bu varlıkların düşüş sürecinde işlem gördüğü bir zamanda başlamayı tercih ederiz…Sektörde yeni tür influencer iş birliklerine önemle öncülük etmeyi amaçlıyoruz ve influencerlara Bitcoin ve Ethereum cinsinden ödeme yapma hamlesi yeni kapılar açıyor. Muhtemelen metaverse alanı da gelecekteki influencer ve iş birlikleri için çok önemli bir rol oynayacak.”

Şirket, içerik oluşturucular için marketing anlamında teknoloji tasarlıyor. Uluslararası bir şirket olmasından dolayı IZEA’nın pazarlama hizmetleri çok uluslu bir yapıdadır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!