Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NBA Takımlarından Dallas Mavericks, Bitcoin Kabul Etmeye Başladı

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi NBA takımlarından Dallas Mavericks, yaptığı açıklama ile Bitcoin kabul edeceğini açıkladı. Konuyla ilgili olarak Dallas ekibinden yapılan bilgilendirmede, takımın bundan sonraki dönemde hem sezonluk biletler hem de diğer süreçlerde, Bitcoin’i bir ödeme metodu olarak kabul edeceği ifade edilirken, bu gelişme büyük bir sevinçle karşılandı.

Son dönemde bu konuda Amerika’da bir atılım olduğuna dikkat çeken yetkililer, Dallas’ın bu hamlesi ile, NBA’de Bitcoin kabul eden ikinci takım olduğunu da ifade ediyor. NBA’in en köklü takımlarından olan ve kadrosunda önemli birçok ismi barındıran Teksas ekibinin, gelecek sezonda iyi bir derece elde etmesi bekleniyor.

Dallas’ın bu noktada Bit Pay ile anlaştığı ifade ediliyor. Takımın sahibi olan milyarder Mark Cuban da, finans sektörü ile çok içli dışlı bir isim. Cuban, yaptığı açıklamada taraftarlarına olabilecek en fazla syıda opsiyonu sunmak için çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

Dallas Mavericks’den önce, yine bir başka NBA takımı Sacramento Kings de benzer bir uygulamaya gitmişti. Kadrosunda Fenerbahçe Beko’dan da tanıyacağımız Bogdan Bogdanovic’i de barındıran başarılı takım, yaptığı açıklama ile maç biletleri ve kulüp mağazalarında Bitcoin’i bir para birimi olarak kabul edeceklerini belirtmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment