Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NBA Yıldızı Stephen Curry’den Metaverse Projesi: Ticari Marka Başvurusunda Bulundu

Golden State Warriors’un yıldız oyuncusu Stephen Curry, “CURRYVERSE” projesi için metaverse, web3 ve NFT’leri kapsayan bir ticari marka başvurusunda bulundu.

Ticari marka avukatı Josh Gerben‘e göre Stephen Curry, “CURRYVERSE” için bir ticari marka başvurusunda bulundu. ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi tarafına bu ayın başlarında yapılan ticari marka başvurusu, Web3 ile ilgili bir dizi hizmeti kapsıyor. Eğer başvuru onaylanırsa, CURRYVERSE, oyuncuların NFT’ler kazanabilecekleri “sanal dünyaların doğasında çevrim içi oyun hizmetleri” sağlayacak.

Başvuru detaylarına göre Curry, kurmayı planladığı metaverse evreninde sanal giysiler, ayakkabılar, kemerler, başlıklar, spor çantalar, saatler, sanat eserleri ve diğer öğeleri sunmayı planlıyor.

Söz konusu ticari marka başvurusu aynı zamanda NFT formatında kaydedilebilir ve indirilebilir birtakım ürünleri de içeriyor. Bununla birlikte Curry, metaverse’de profesyonel bir basketbol oyuncusu kimliğiyle kişisel olarak görünmeyi de planlıyor. Yıldız oyunca aynı zamanda blokzinciri teknolojisinin yardımıyla eğlence ve eğitim alanlarında faaliyet göstermek istiyor.

Curryverse’in daha spesifik detayları açıklanmasa da, NBA yıldızının hayata geçirmek istediği metaverse evreni, Instagram’daki 47 milyon hayran kitlesi ve Twitter’daki 17,1 milyon takipçisi göz önüne alındığında büyük olasılıkla çok dikkat çekecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!