Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NEAR Protocol Açıkladığı Ortaklık Sonrasında Yüzde 30 Yükseldi

Merkeziyetsiz uygulama (dApp) platformu NEAR Protokol, NEAR ve Aurora’ya UST stablecoin’ini entegrasyonu sağlamak için Terra ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Nearpad, Rose ve Terra arasında gerçekleşen ortaklık, NEAR ve Aurora’nın yeni ekosistemlerinde UST’nin kullanılabilirliğini gösterecek. Kullanıcılar AllBridge ile varlıklarının doğrudan Terra ve Aurora arasındaki geçişini sağlayabilecek. Ayrıca Nearpad ve Rose, kullanıcıların protokollere UST likiditesi yatırmasını sağlam,ak için teşvik etmeye çalışacak. NEAR ve Aurora toplulukları likiditeye daha sonradan erişebilecek.

NearPad ve Rose kurucusu Aiden Knox konu hakkında;

Terra ile kurduğumuz ortaklık sayesinde topluluğumuza UST stablecoin’ini sunarken Near ve Aurora ekosistemini büyütmek için de bir adım atıyoruz. Ortaklık ile amacımız sadece NearPad ve Rose’a UST entegrasyonu sağlamak değil, topluluğumuz için daha kapsamlı entegrasyonlar ve farklı projeler gerçekleştirmek. Tüm bunlar için Terra ile çalışmaktan mutluluk duyuyorum.

açıklamalarında bulundu.

UST’nin NEAR’a entegre edilmesi ile kullanıcılar, NEAR teknolojisi ile oluşturulan protokollerin birçok avantajına erişebilecek. Kullanıcılar ayrıca NEAR üzerindeki popüler varlıklardan bazılarına sınırsız erişime sahip olacak. Ortaklık sonrası konuşan NEAR’ın Kurucu Ortağı Illia Polosukhin;

NEAR, basitlik, güvenlik ve ölçeklenebilirlik üzerine inşa edildi. UST gibi stablecoin’ler, değer korumak ve sabit bir birime dayalı hesaplama yapabilmek için kolaylık sağlamaktadır. NEAR ve Terra ekosistemlerinin AllBridge aracılığıyla bağlanması, Rose ve NearPad uygulamalarının topluluklarına stablecoin’leri kullanmak için yeni yollar sunmaya imkan sağlıyor

ifadelerine yer verdi.

Terra İş Geliştirme Başkanı Jeaf Kuan ise;

NEAR ekosistemi ile çalışmak heyecan verici. NearPad ve Rose sayesinde UST’nin zincirler arasında daha da büyümesini dört gözle bekliyoruz. NEAR gibi sektörün güçlü isimleri ile çalışarak, UST’nin global DeFi ekosistemi ile daha fazla bütünleşeceğini göreceğiz.

dedi.

Gelişmenin ardından NEAR protocol (NEAR), bitcoin’in geri çekilmesine rağmen son 24 saatte Coingecko verilerine göre % 29.7 yükseliş gösterdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!