Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple CEO’su: XRP’nin Şimdiye Kadarki En İyi Yılı

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, resmi Twitter adresinden paylaştığı gönderide: “XRP’nin şimdiye kadarki en iyi yılı.” dedi.

SEC’in açtığı davadan tam bir yıl sonra, Brad Garlinghouse yaptığı paylaşımda Ripple Kurucu ortağı Chris Larsen ile birlikte XRP’nin menkul kıymet olarak kaydedilmesi gerektiğini iddia ettiğini söyledi.

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasında devam eden davaya rağmen, 2021 yılında uluslararası ölçüde önemli bir büyüme kaydettiklerini ve bu yılın kripto para piyasası için dönüm noktası olduğunu belirten Ripple CEO’su, bu davanın yalnızca Ripple’a değil, ABD’deki kripto piyasasına yönelik de bir saldırı olduğunu sözlerine ekledi.

Ayrıca Garlinghouse, RippleNet üzerinden yapılan işlemlerin 2020’nin üçüncü çeyreğinden bu yana iki katından fazla arttığını vurguladı.

Son yedi günlük periyotta yaklaşık %18.50‘luk değer kazanan Ripple, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda CoinMarketCap verilerine göre 0,97 dolardan işlem görüyor. Ripple, CoinMarketCap’in yaptığı listede ise en değerli 6. kripto para olarak yer alıyor. Koinin günlük işlem hacmi ise 4.126.284.235 dolar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!