Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Microstrategy CEO’su Bitcoin Fiyatının 6 Milyon Dolara Ulaşacağını Düşünüyor

Bitcoin’in durdurulamaz olduğunu ve altının yerini alacağını belirten Amerikalı yazılım firması Microstrategy CEO’su Michael Saylor, bitcoin fiyatının 6 milyon dolara ulaşacağını düşünüyor.

Kişisel olarak 17.732 bitcoin’e sahip olan Saylor’ın, CEO’su olduğu Microstrategy şirketinin ise elinde 122.478 bitcoin bulunuyor.

Saylor, bu hafta yayınlanan bir röportajda bitcoin’in (BTC) stratejisi ve fiyat tahmini hakkında açıklamalarda bulundu. CEO, geçen yıl ekim ayında açıkladığı miktarla aynı sayıda (17.732) bitcoine sahip olduğunu belirtti. Mevcut fiyata göre, Saylor’ın kişisel bitcoin serveti yaklaşık 860 milyon dolar değerindedir.

Bitcoin’lerinin hiçbirini asla satmayan ve bunların satılmaması gerektiğine inanan Saylor, yaptığı açıklamada:

Bitcoin’in önce 600.000 dolara ve sonrasında 6 milyon dolara ulaşacağını düşünüyorum.

dedi.

Şu anki fiyatla, yaklaşık 6 milyar dolar değerinde 122.478 bitcoin bulunduran Microstrategy, bu bitcoinleri 29.861 dolar ortalamayla toplam 3.7 milyar dolara satın aldığı biliniyor. Ayrıca kendilerini dünyanın en büyük halka açık bitcoin sahibi şirketi olarak tanımlayan Microstrategy: “Stratejimiz bitcoin’i uzun vadeli olarak elde tutmak ve gelir elde etmektir.” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!