Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NEM, Yaşadığı Artışla Günün Öne Çıkan Koini Oldu

Kripto para piyasaları için pek de sıra dışı olmayan bir gün geride kalırken, zirve kripto paralar arasında dikkat çeken isim ise NEM oldu.

Bu yazının kaleme alındığı dakikalarda XEM, 0.1024 dolardan işlem görürken, koinin 24 saatlik işlem hacmi ise 10.8 milyon dolar olarak karşımıza çıktı.

Bugün yaşadığı yüzde 7’lik artışın büyük bir kısmını bir saat içinde yaşıyan XEM, bu yaşadığı artış ile birlikte ilk 20 kripto para arasında yatırımcısını en fazla güldüren kripto para olmayı da başardı.

Eylül ayının sonlarına doğru ciddi bir düşüş ile 0,0896 dolar seviyelerine geileyen kripto para, daha sonra ciddi bir artış yakalayarak kendini tekrardan 0,1 dolar bariyerinin üstüne atmayı başarmış durumda.

Fiyat artışı bir yana, NEM ekibi de XEM ismi verilen koinin kullanımını arttırmak için önemli çalışmalar yapıyor. Koinin yayılması ve kullanımının artması amacıyla gecesini gündüzüne katan ekip, son olarak resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu noktalara değindi:

”NEM ekibi olarak projenin büyümesi, genişlemesi ve de daha önemlisi XEM koinin kullanım alanının artması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. NEM İo Vakfı da, son dönemde birçok ülkeye ziyaretlerde bulunarak temaslar gerçekleştirdi. Gerek yazılım mühendislerine, gerekse de dünyanın dört bir yanındaki işletmelere, NEM’in sunduğu kaliteli avantajlardan bahsediyoruz ve de bahsetmeye de devam edeceğiz.”

Son çıkan haberlere göre de NEM ekibi, Antioquia hükümeti ile temaslar gerçekleştirdi ve bu ortaklığın önemli olabileceği vurgusu yapıldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment