Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Neo N3 İçin 10 Milyon Dolarlık Hibe Verecek

Neo, gelişim aşamasında olan N3 sürümü için Erken Benimseyenler Programı adlı yeni bir programın tanıtımını yaptı. Bu program kapsamında, N3 ekosistemine erkenden katkıda bulunan projelere toplamda 10 milyon dolar değerinde hibe dağıtılacak.

Neo, cuma günü yayımladığı basın duyurusunda N3 ekosisteminin büyüyebilmesi için “daha fazla proje tarafından benimsenmesi” gerektiğini açıkladı.

Bunun için tasarlanan teşvik programıyla N3’e katkıda bulunan projelere Haziran-Eylül 2021 tarihleri arasında 10 milyon dolarlık maddi destek sağlanacak. Bazı ekiplere teknik destek verileceği de belirtildi.

N3 ekosistemini erkenden büyümeye çalışıyor

Neo; düzenlediği teşvik programıyla N3’ün kullanıcı sayısını erkenden artırmayı, N3’e dair geri bildirim toplamayı, yeni blockchaine geçiş sürecinde halihazırda aktif olan Neo projelerine destek olmayı ve N3 hakkında farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Bağımsız geliştiriciler, küçük-orta çaplı startuplar dahil olmak üzere herkesin katılımına açık olan programda, özellikle N3 altyapısıyla yeni projeler üreten (DeFi, NFT gibi), sosyal medya, e-ticaret, ödeme ve geleneksel finansın dijitalleştirilmesi gibi alanlarda çalışmalar yapan projelere ağırlık verileceği belirtildi.

Neo 3.0 adlı sürüm; ilk olarak 2018 yılında Erik Zhang tarafından tanıtılmıştı. Zhang’in çizdiği doğrultuda geliştirilen N3, Neo blockchainin yeni bir versiyonu olarak işlev görecek. N3’ün ilk test ağı, bu yılın mart ayında hayata geçirildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!