Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arjantin Fan Token’ı Arzı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Chiliz ve Socios.com ekibi, bugün dünyada kendi taraftar tokenını çıkaran ilk milli takım olan Arjantin’in ARG adlı tokenını arz edecek. Euro 2020’nin başlangıcı ile aynı güne denk gelen taraftar tokenı arzı, Türkiye saati ile 18:00’de başlayacak. 

Türkiye’de Galatasaray, Trabzonspor gibi kulüpler ile ortaklık kuran Chiliz & Socios.com, Arjantin milli takımı ile vardığı anlaşmayı 13 Mayıs’ta duyurmuştu. O tarihte Socios.com uygulamasına kayıtlı olan Arjantinli kullanıcılara bedava dağıtılan ARG tokenın lansmanı, bugün Socios.com uygulamasında yapılacak.

Kısaca: Arjantin’in tokenı hakkında bilinmesi gerekenler

  • Socios.com, kendi mobil uygulaması üzerinden düzenlediği taraftar tokenı arzlarında kullanıcılara Chiliz’in kripto parası CHZ ile alım yapma imkanı sunuyor. Arjantin’in taraftar tokenının arzının da benzer şekilde ilerlemesi bekleniyor.

  • ARG’nin toplam arzının 400.000; etkinlik sırasındaki birim fiyatın ise 2 dolar değerinde olacağı açıklandı.


  • Türkiye saatiyle saat 18:00’de başlayacak etkinlik, saat 20:00’ye kadar devam edecek.


  • İlk dalgada, kişi başı maksimum 50 adet alım yapılabilecek. Eğer ilk dalga bittiğinde hala satılmamış ARG kalırsa, etkinlik 20:01 itibarıyla devam ediyor olacak. İkinci dalgada kişi başı maksimum 250 token alınabilecek fakat bu sayı, ilk dalgaya katılıp 50 token almış olanlar için 200 token olarak uygulanacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!