Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nexo ve Fidelity Digital Asset, Kurumsal Müşteriler İçin Ortaklık Başlattı

Kripto para borç sağlayıcısı Nexo (NEXO) ve Fidelity İnvesment’ın kripto ürünleri hizmeti sunan yan şirketi Fidelity Digital Assets, sundukları hizmetleri ortak bir şekilde müşterilerine sağlayacakları bir anlaşma yaptılar.

Nexo bugün (7 Aralık) yaptığı açıklamada, kurumsal kullanıcılarına kripto ürünleri sunmak ve alt yapı sağlamak için Fidelity Digital Assets ile ortaklığını duyurdu. Bu anlaşma ile birlikte Nexo bitcoin destekli krediler vermeye başlayacak.

Firma basın açıklamasında, Nexo’nun borç verme hizmeti ile Fidelity’nin varlık koruma hizmetlerinin birbiri arasındaki boşluğu dolduracağını söyledi. Ortaklık ile Fidelity Digital Assets’in kurumsal kullanıcıları, kripto ürünleri hizmetine ek olarak Nexo’nun kripto para borç sağlama hizmetine tek bir çatı altından erişim sağlayabilecek.

Nexo’nun kurucu ve yönetici ortağı Kalen Metodiev:

Nexo ve Fidelity Digital Assets’ı bir araya getiren şey, çok sayıda yatırımcının sektöre girmesini sınırlayan dijital varlıkları saklama sorununu ele almanın acil hissiyatını fark etmemizdi. Öte yandan bugüne kadar sunmadığımız hizmetleri sunmak için hayatta bir kez karşımıza çıkacak bir fırsat yakaladık ve işbirliğimiz ile tam olarak bunu sağlayacağız.

açıklamalarında bulundu.

 

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!