Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NFL Yıldızı Batık Kripto Para Şirketi Davası İçin 1,9 Milyon Dolar Ödeyecek!

Amerikan futbol ligi NFL’nin eski yıldızı Rob Gronkowski, iflas eden Voyager Digital müşterilerinden gelen iddiaları çözmek için 1,9 milyon dolar ödeme yapacak. 

New England Patriots gibi takımlarda yıldızlaşan Rob Gronkowski, iflas eden kripto kredi şirketi Voyager Digital’in eski müşterileri tarafından kendisine açılan davayı kapatabilmek amacıyla 1,9 milyon dolar ödemeyi kabul etti.

Söz konusu anlaşma henüz mahkeme tarafından onaylanmazken Gronkowski, basketbolcu Victor Oladipo ve yarış pilotu Landon Cassill ile birlikte toplam 2,4 milyon dolarlık bir tazminat ödemiş olacak.

Voyager tarafından iflas etmeden önce yapılan bir açıklamaya göre Gronkowski, şirketin hissedarı ve marka elçisiydi. Ünlü oyuncu ayrıca platformun yerel token’ı VGX’e de sahip olduğunu açıklamıştı.

Mahkeme dosyalarında yer alan bilgilere göre davacılar, Voyager’e destek olan Cassill, Gronkowski ve Oladipo ile uzlaşmaya vardı. Ayrıca Kasım 2024’te görülecek duruşma için sanık olarak Mark Cuban ve Dallas Mavericks’in kaldığı açıklandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!