Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NFT Platformu Babylons Bu Hafta Çifte IDO Düzenliyor

Non-fungible token (NFT) kullanıcıları için Binance Smart Chain altyapısıyla tasarlanmış Babylons adlı pazaryeri, bu hafta kendi tokenını iki platformda IDO yoluyla piyasaya sürüyor.

Babylons’un bu hafta düzenleyeceği çifte IDO’nun ilk ayağı, bugün içerisinde 3.685.000 adet BABI barındıran TrustPad havuzunun açılmasıyla başladı. Yazım sırasındaki verilere göre havuz için belirlenmiş üst limitin %77’sinden fazlasına ulaşıldı.

İlerleyen saatlerde aynı platformda first come first serve yöntemiyle satılmaya devam edecek olan BABI, yarın ChainBoost adlı kuluçka platformu aracılığıyla arz edilecek.

Babylons kullanıcıları onu kendi NFT’lerini üretmek, NFT alışverişi yapmak vb. amaçlarla kullanabiliyor, bulundukları faaliyetlerin karşılığında ödül olarak BEP-20 standardına uyumlu şekilde üretilmiş BABI adlı tokenı elde edebiliyorlar.

Türkiyeli isimlerce geliştirilen ve kısa süre önce Bitexen’den tohum yatırımı alan Babylons, bu iki günlük sürecin ardından ApeSwap adlı merkeziyetsiz borsada listelenmeye hazırlanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!