Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Temmuz Ayında 2.3 Milyon Huobi Token (HT) Yakıldı

Ticaret hacmine göre en büyük borsalardan biri olan Huobi, borsanın kripto parası olan Huobi Token’a (HT) yönelik yeni verileri paylaştı.

TokenInsight verilerine göre 2021’in 2. çeyreğinde 1.16 trilyon dolarlık ticaret hacmine ulaşan Huobi, her ay HT yakımı gerçekleştiriyor.

Temmuz 2021’deki HT faaliyetlerine ilişkin rapor sunan borsa, bu sefer, haziran ayına göre %53,52 daha az miktarda tokenın yakıldığını söyledi. Huobi, toplamda 2.3 milyon HT yaktı. Bu miktar, yaklaşık 22.5 milyon dolara denk geliyor.

Borsanın haziran ayında yaktığı miktar, 3.79 milyon HT (o sırada, yaklaşık 48.6 milyon dolar) idi. Borsa, aylık deflasyon oranının %0,99 olduğunu açıkladı.

Yakım miktarı, gelir ile pozitif korelasyon sergilediği için, yakılan token miktarındaki düşüşün gelirdeki düşüşü de sergilediği düşünülüyor. Huobi’nin token yakımı, mayıs ayından bu yana düşüş yaşamaya başladı.

Huobi, 15 Ağustos itibarıyla yakılan HT sayısının 277.6 milyona ulaştığını da belirtti. CoinGecko verilerine göre yazım sırasında dolaşımda 165 milyon HT bulunuyor. Tokenın maksimum arzı ise 500 milyon.


Görsel: Huobi Token (HT) simgesi (görsel Koin Bülteni tarafından değiştirilmiştir)
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!