Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nisan Ayında İzlenmesi Gereken Meme Coinler: Base Ağında Brett, Solana Ağında Slothana ve Ethereum Ağında DOGE20

Nisan ayında izlenmesi gereken meme coinler belli olurken Brett, Slothana ve DOGE20 dikkat çekiyor. 

Nisan ayı kripto analizlerine baktığımızda geçtiğimiz dönemde olduğu gibi büyük bir meme coin çılgınlığına şahit olmaya devam edeceğiz gibi görünüyor. Analistler, ralli yapacak bir sonraki meme coin projesinin hangisi olacağını tahmin etmek için yoğun mesai harcıyor. 

Meme coin dünyasında son zamanlarda Solana ağının önde olduğu göze çarpsa da Ethereum blok zinciri de dikkate değer projelere ev sahipliği yapıyor. BRETT gibi projeler sayesinde işlem hacmi artan Base ağı ise ön plana çıkan platformlardan biri oluyor. 

Gelin, hep birlikte Nisan ayında izlenmesi gereken meme coin projelerini inceleyelim. Rakiplerinden ayrılan Base tabanlı BRETT, Solana tabanlı SLOTH ve Ethereum tabanlı DOGE20’yi detaylı bir şekilde irdeleyelim.

BRETT, Base Ağındaki İşlemleri Artırdı

Coinbase Ethereum Katman-2 ağı olan Base, son günlerde rekor kırıyor. Ağ üzerinde inşa edilen meme coinlerin iyi performans göstermesi sonrasında Base, dikkat çeken ağlar arasında yukarılara yükseliyor. Base ağındaki işlemleri artıran meme coinler arasında BRETT, hem analistlerin hem yatırımcıların radarına takılıyor.

CoinMarketCap verilerine göre son 7 günde yüzde 127’den fazla artan BRETT, analistler tarafından ralli yapması muhtemelen tokenler arasında gösteriliyor. Kripto para analisti Ali Martinez, BRETT’in yakın dönemde yüzde 57 civarında yükselme ihtimalinden söz ediyor. 

Mevcut fiyatıyla 0,08304 dolardan işlem gören BRETT tokenin hangi seviyeye yükseleceği merakla bekleniyor. Yükselmeden önce bir düzeltme yaparak gerilemesi muhtemel olan tokenin önümüzdeki günlerdeki performansı, herkesi beklentiye sürüklüyor.

DOGE20 10 Milyon Doları Aştı – Satın Almak İçin Son Günler 

Bugünlerde en çok dikkat çeken meme coin projeleri arasında, adını popüler köpek temalı meme coin Dogecoin ve Ethereum blok zincirinin ERC-20 protokolünden alan DOGE20 bulunuyor. 

Yatırımcıların Dogecoin20 token satın almak için adeta sıraya girdiği ön satış etkinliği, son günlerini yaşıyor. Aşamalı gerçekleştirilen ön satış etkinliğinin tamamlanması sonrası gelen yoğun taleplere dayanamayan proje ekibi, bonus bir ön satış turu düzenliyor.

Bonus ön satış aşamasında yatırımcılar 0,00022 dolar karşılığında DOGE20 token satın alabiliyor. Bonus turunun tamamlanması sonrasında gerçekleşecek borsa listelemeleri ile fiyat volatilitesinden çekinin yatırımcılar, ön satışın avantajlı ve sabit fiyatlarından faydalanıyor.

Dogecoin20 projesinin ilgi görmesinin sebepleri arasında proje ekibinin deneyimi büyük yer kaplıyor. Kripto para ekosistemini çok iyi tanıyan ekip, token claim ve DEX lansmanı için oldukça ilginç ve stratejik bir gün seçiyor. 

Dogecoin20 token claim ve DEX lansmanının, 4 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. Uluslararası DOGE Günü olarak bilinen bu tarihin, DEX performansı üzerinde olumlu etkiye sahip olacağı düşünülüyor.

Dogecoin projesinin defalarca uçuşa geçmesine sebep olan ünlü milyarder ve kripto meraklısı Elon Musk’ın DOGE gününde yapacağı muhtemel açıklamalardan da faydalanmak isteyen ekip ve DOGE20 token sahipleri, heyecanla 4 Nisan’ı bekliyor. 

Lansmana sayılı günler kala kripto meraklıları, indirimli fiyatlardan Dogecoin20 token satın alma imkanı buluyor. Yatırımcılar, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri kullanarak DOGE20 ön satışına katılabiliyor. Staking özellikleri ile de dikkat çeken proje, Nisan ayında dikkat edilmesi gereken meme coin projeleri arasında gösteriliyor. 

Solana Tabanlı Slothana 4,7 Milyon Doları Aştı

Nisan ayının dikkat çeken projelerinden biri de Slothana coin oluyor. Ethereum katili olarak nitelendirilen Solana blok zincirinde inşa edilen proje, hızla 5 milyon dolara koşuyor. Solana’nın meme coin yaratıcıları ve yatırımcıları için sunduğu avantajlardan faydalanan SLOTH, hedefine hızlı adımlarla ilerliyor.

Slothana coin satın almak için yatırımcılar, herhangi bir kademeli fiyat artışına veya ön satış dilimlerine dahil olmuyor.  Ofis tembellerini hedefleyen proje ekibi, lansman öncesi ön satışta oldukça ilginç bir yöntem izliyor. Bağış odaklı projeler olan SLERF ve BOME gibi ilerleyen proje, kısa sürede 5 milyon dolara yakın fon toplamayı başararak yatırımcıların dikkatini çekmişe benziyor. 

Proje sayfası bile oldukça sade olan SLOTH coin sahibi olmak için yatırımcıların belirlenen bir adrese SOL göndermesi gerekiyor. Ardından yatırımcıların yapması gereken tek şey, airdrop ile gelecek SLOTH coinleri beklemek oluyor.

Proje planına göre 1 SOL ile 10 bin SLOTH coin satın alınabiliyor. Yatırımcılar ödeme yaptıktan sonra tokenler, hesaplarına airdrop ile transfer ediliyor. Güncel verilere göre şu ana kadar toplanan fonlar, 4,7 milyon doları aşıyor. 

Projenin X hesabı büyük bir hızla büyüyor. Yatırımcılar, X hesabını takip ederek merak ettikleri sorulara ve geçilen kilometre taşlarına dair bilgi alabiliyor. Projenin arkasında lansman sonrasında hızlı bir ralli yapan SMOG ekibinin olduğu söylentileri, SLOTH coin satın almak isteyen yatırımcı sayısını artırıyor. 

Dikkat çeken meme coinlerden olan SLERF ve BOME’yi tahtından indirmeye hevesli SLOTH, meme coin tutkunu yatırımcıları bekliyor. Bağış temalı meme coin projelerinin yükselişe geçmesiyle ilgi gören SLOTH, kripto gündemini meşgul edecek gibi görünüyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!