Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Norveçli Genç 26 Dolar İle Bitcoin Milyoneri Oldu

Norveçli bir gencin Bitcoin’e 26 $ ‘lık yaptığı yatırım, günümüzde 65 milyon dolara ulaştı.

Norveç haber ajansı NRK’nın yaptığı habere göre Kristoffer Koch, şifreleme ve kripto para ile ilgili bir tez yazarken dijital parayı keşfettiğini ve küçük bir yatırımla merakını gidermek için kripto para piyasasına girmeye karar verdiğini söylüyor.

Bitcoin‘in ortaya çıkışından kısa bir süre sonra 26 dolar yatırım yaparak 5000 Bitcoin alan Norveçli Kristoffer Koch ismindeki adam, ilk olarak 2013 yılında Bitcoin’in medyada popülerleşmesi ile birlikte yaptığı yatırımı hatırlıyor ve kontrol ediyor. Baktığında ise 26 dolarının 850 bin dolar olduğunu görüyor.

Şuan ise yaptığı yatırımın değeri eğer sıkı bir yatırımcı ise ve Bitcoin’lerini bozdurmadıysa yaklaşık 65 milyon dolara tekabül ediyor.

Norveçli genç gibi Bitcoin’e erken yatırım yapmış ve kısa sürede milyoner olmuş bir kaç kişi daha görmüştük. Bu gencin yanı sıra erken değil yakın zamanda da Bitcoin’e yatırım yapmanın zengin edebileceğine inanan Didi Taihhuttu her şeyini satıp Bitcoin almıştı. Çocuklarının oyuncaklarına kadar satıp çadırda yaşamaya başlayan adama insanlar başta eleştirel yorumlar yapsa da attığı bu adımın tarihinden günümüze olan Bitcoin fiyat artışına bakarsak aslında amacına ulaştığını görüyoruz. Çünkü şuanda parasını neredeyse 3’e katlamış durumda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment