Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Novogratz Bitcoin’in Neden Yıl Sonunda 20.000 Dolar Olacağını Cevapladı

Bitcoin bu hafta sonu boyunca da ne yazık ki kötü bir grafik çizdi ve 10.000 doların üzerine çıkmayı başaramadı. Tom Lee gibi birçok analist Bitcoin’in kötü küresel politik havadan etkilenerek iyi bir hafta sonu geçireceğini ifade etse de, BTC bu isimleri bir kere daha yanılttı.

Bu esnada tecrübeli Wall Street yöneticisi Mike Novogratz da yakın zamanda Bloomberg’e verdiği bir demeçte Bitcoin’in yıl sonunda 20.000 dolar olacağında iddialı olduğunu vurguladı. Bitcoin 14.000 dolardan 10.000 doların altına kadar düşse de iddiasında kararlı olduğunu vurgulayan Novogratz, konu hakkında şunları ifade etti:

”Bir daha 14.000 dolara çıktığımızda elimdekileri satmayacağım. Bu seviyeye ikinci kez ulaştığımızda 20.000 dolara doğru bir hamle görülebilir. Bunun önümüzdeki birkaç hafta içerisinde olmasını beklemiyorum. Bunun dördüncü çeyreğine ortasına veya sonuna kadar  gerçekleşmiş olmasını beklemiyorum. Ancak sıradaki dalga kurumlar, X eyaleti, Teksas Öğretmenler Sendikası ve bu adamlar sektöre giriş yaptığında gelecek ve o zaman Bitcoin’in 20.000 dolar ve üstüne çıktığını göreceksiniz.”

Bitcoin için heyecanla beklenen Bakkt platformu geçtiğimiz Pazartesi günü kullanıcı testlerine başlamış ve aslında büyük bir olayın gerçekleşmesine vesile olmuştu. Bakkt’ın ilk fiziki Bitcoin vadelileri ile sektöre tam hız giriş yapması kesinlikle kurumsal yatırımcıyı canlandıracaktır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment