Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Novo’nun Sahibi Olduğu Galaxy Digital’den Stratejik Yatırım

Kripto para sektörünün en ünlü isimleri arasında yer alan ve sektör için yaptığı yorumlar büyük bir merakla beklenen Mike Novogratz’ın sahibi olduğu kripto para yatırım firması Galaxy Digital’den önemli bir yatırım hamlesi geldi.

Dijital ürün sektöründe yer alan ve gelecek vaad eden bir şirket olarak gösterilen Draw Bridge Lending adlı şirketten yapılan açıklamada, Novo lakaplı yatırımcının sahibi olduğu Galaxy Digital’den yatırım alındığı belirtildi.

İki firmanın bundan sonraki süreçte birlikte çalışarak kripto para kredileri üzerine yoğunlaşması ve bunun üzerine sistemler geliştirme amacını taşıdığı ifade edildi. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Galaxy Digital kurucu ortağı ve CEO’su Mike Novogratz, şunları kaydetti:

”Dijital ürünlerin kurumsallaşması, şu anda daha emekleme aşamasında. Ancak elbette bu durum değişiyor ve bu da çok hızlı bir şekilde yaşanıyor. Şu anda bazı firmalar bu alana ilgi göstermeye başladı. Bizim de bu noktada üzerimize birçok şey düşüyor. Yapmamız gereken esas şey bizim marka değerimizi arttıracak partnerler ile çalışmak. Bu yatırım yaptığımız firma da onlardan birisi. Onlarla birlikte çalışarak, gelecekte daha başarılı işler yapmak istiyoruz. Umarım, bunu yapabiliriz. Bu partnerlikten heyecan duyuyoruz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment