Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

O Coin 10 Dakikada 3 Milyon Dolar Kazandırdı! Sıradaki 100x Yapacak Coinler Hangileri?

Kripto dünyası denilince akla gelen volatilite yine bir yatırımcıyı dakikalar içerisinde zengin etti. 1 Temmuz tarihli bir rapora göre, 70 Solana yani yaklaşık 10 bin dolarlık varlık kullanan bir yatırımcının BAKED isimli yeni bir token’den 82 milyon adet alarak güçlü bir kazanç gerçekleştirdiği ortaya çıktı. 

Yatırımcının ilgili varlıkları 21.581 SOL karşılığı sattığı, bunun da 3 milyon doların üzerinde bir kazanç anlamına geldiği aktarıldı. 

Lookonchain verileri, yatırımcının projeyle bir bağlantısının bulunmadığını, yalnızca şanslı bir hamle yaptığını belirtti. Yatırımcının daha önce üç benzer girişimde bulunduğu ve bunlardan ikisinde para kaybettiği ortaya çıktı. 

10 dakikada 3 milyon dolar kazandıran kripto coin işleminin yatırım botu ile yapılmış olma ihtimali yüksek. Zira bu strateji, bir token’i mümkün olan en kısa sürede, genellikle alım satıma açıldığı anda satın almayı içeriyor. Yatırımcılar genellikle bu stratejiyi bir trading bot kullanarak gerçekleştiriyor. 

Volatilite kripto dünyasının heyecan yaratan özelliklerinin başında gelirken kripto meraklıları 100x yapacak coin arayışına devam ediyor. İndirimli fiyatlardan yatırım yapma imkanı sağlayan ön satış coinleri, yatırımcıların en çok tercih ettiği projelerin başında geliyor. 

100x yapma potansiyeli yüksek ön satış coinleri arasında PEPE’yi kendi zincirine kavuşturan Pepe Unchained, yapay zeka destekli yatırım botu WienerAI ve öğrendikçe kazandıran 99Bitcoins ön plana çıkıyor.

Pepe Unchained Token 2 Milyon Dolara Ulaştı

Popüler meme coin PEPE’yi kendi zincirine kavuşturan ve onu Ethereum Katman-1 hantallığından kurtaran Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 2 milyon dolara ulaşıyor. 

50 aşamalı ön satışı hızlı başlayan projenin her aşamasında gerçekleşen fiyat artışı, yatırımcıların elini çabuk tutmasına yol açıyor. Daha hızlı, verimli, kazançlı ve aynı zamanda güvenli bir kripto deneyimi sunmayı hedefleyen Pepe Unchained projesi, native tokeni PEPU ile meme coin seven yatırımcıların dikkatini çekiyor. 

PEPE’ye zincirlerini kırdıran Pepe Unchained token, mevcut aşamada 0,0081939 dolardan fiyatlanıyor. Katman-2 ekosisteminden faydalanarak benzersiz staking ödülleri kazanmak ve PEPE’yi bir sonraki seviyeye taşımak isteyen yatırımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri kullanarak PEPU token satın alabiliyor. 

Yapay Zeka Destekli Yatırım Partneri WienerAI 7 Milyon Dolara Ulaştı

Yazımızın başında 10 dakikada 3 milyon dolar kazandıran olayda kullanılmış olması muhtemel yatırım botları, zaman ve dolayısıyla para kaybetmeden kripto alım satımı yapma imkanı sağlıyor. Bu ihtiyaca yapay zeka destekli bir şekilde yanıt veren WienerAI platformu, ön satışında topladığı fonlar ile 7 milyon dolara ulaşıyor. 

Köpek temalı bir meme coin olan WienerAI token satın alan yatırımcılar yalnızca popülerlik değil aynı zamanda işlevselliğe de yatırım yapıyor. Sonsuz yükseltilebilirliği, kripto yetkinlikleri ve yenilikçi pazarlama stratejileriyle WienerAI, hem küçük kripto yatırımcısının hem de kripto balinaların radarına girmeyi başaran bir proje oluyor. 

Aşamalı ön satışa katılarak WAI token alan kripto meraklıları, yapay zeka destekli bir yatırım botunun premium özelliklerinden faydalanabiliyor. Sosis Ordusu adı verilen WAI token sahipleri ayrıca staking sayesinde pasif gelir elde etme imkanı da buluyor. 

Kademeli fiyat artışı stratejisi, erken aşamada WAI token satın alan yatırımcıların borsa listelemeleri öncesinde potansiyel kazanç sağlamasına olanak tanıyor. Projeye ilgi gösteren yatırımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile Wiener AI token ön satış etkinliğine dahil olabiliyor. WAI tokenler mevcut aşamada 0,000724 dolardan satışa sunuluyor. 

99 Bin 999 Dolarlık BTC Dağıtan 99Bitcoins Airdrop’una Az Kaldı

2013 yılından beri kripto dünyasında olan ancak yakın zamanda el değiştiren bir kripto platformu olan 99Bitcoins projesi, ön satış etkinliğinin yanı sıra airdrop dağıtımı ile de dikkat çekiyor. Bilgiyi ödüllendirmek için yola çıkan ekip, topluluk odaklı bir yaklaşım ile benzersiz bir airdrop etkinliği düzenliyor.

Ön satış etkinliği aracılığıyla indirimli fiyatlardan öğrendikçe kazandıran 99Bitcoin token satın almak haricinde yatırımcılar, 99 bin 999 dolarlık BTC airdrop’undan faydalanabiliyor. Airdrop etkinliğinde bir dizi görev yer alıyor ve her bir tamamlanmış görev 1 airdrop puanına denk geliyor.

Airdrop görevleri arasında projenin internet sitesini ziyaret etmek, X hesabını takip etmek, YouTube hesabına girmek ve 99Bitcoins token satın almak için kullanılan kripto cüzdan adresini sisteme girmek gibi etkileşimli başlıklar bulunuyor.

Katılımcılar tüm görevleri tamamladığında 11 airdrop puanı elde etmiş oluyor. Proje ekibi, 99 bin 999 dolarlık BTC ödülü, 99 katılımcı arasında eşit şekilde dağıtıyor.

Büyük airdrop ödülü ile ücretsiz kripto para kazanma şansı sunan Öğren-Kazan projesi yoğun ilgi görüyor. 19 Temmuz’da belirlenecek şanslı katılımcılardan biri olmak isteyen kripto meraklıları, 99BTC ön satışına adeta hücum ediyor. 

Şu ana kadar 2,5 milyon dolara yaklaşan yatırım toplamayı başaran 99Bitcoins token satın almak isteyen yatırımcılar, 0,00111 dolar ödeyerek ön satış etkinliğine katılabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!