Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ödeme Devi Paypal’dan Önemli Adım: Kripto Para Hizmetini Avrupa’ya Taşıyor

Ödeme devi Paypal, kripto para hizmetini Lüksemburg’taki müşterilerine taşıyarak Avrupa’ya açılıyor.

Paypal yakın zamanda paylaştığı bir basın duyurusunda, Lüksemburg’taki müşterileri için Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) alım-satım ve saklama hizmetleri sunmaya başlayacağını bildirdi. Lüksemburg, Paypal’ın Avrupa Birliği (AB) bölgesinde kripto para hizmetleri sunacağı ilk faaliyet alanı olacak.

Şirket yaptığı açıklamada, Lüksemburg’u faaliyet alanları arasına eklemenin Paypal’in dijital para birimlerini daha erişilebilir hale getirme misyonunda önemli bir adım olduğunu belirtti. Paypal, dijital para birimlerinin küresel finans ve ticaretin geleceğinde oynayacağı rolün şekillendirilmesine anlamlı bir şekilde katkıda bulunmak için yerel regülatörler ve politika yapıcılarla yakın çalışmalarına da devam edeceğini ifade etti.

Şirketin blockchain, kripto ve dijital para birimleri kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Jose Fernandez da Ponte, kripto para birimlerini transfer etme, gönderme ve alma yeteneği eklemenin Paypal’in daha kapsayıcı ve etkili bir finansal sistem oluşturma yolculuğundaki bir başka adım olduğunu bildirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!